Stærk Vibration Voksen Sexlegetøj Bærbar Kvindelig Vibrator G Spot Stimuler Massage Vibrator

Kort beskrivelse:


Produktdetaljer

Min kone og jeg fandt denne vare fantastisk. Vi brugte varen til at tilføje en ekstra spænding til aktiviteter bag lukkede døre. Min kone fandt det til
være behagelig for stimuleringen og føle på hendes hud sammen med varen er vandtæt et plus.

Jeg købte kuglen Vibrator, og den første ting først er, at forsendelseshastigheden og levering af varen var fantastisk. Jeg var meget tilfreds med elementets diskretitet. Jeg åbnede kassen, og genstanden kom indpakket i plastik og ikke let at komme ind forresten. Jeg åbnede kassen og trak indholdet ud af driften og opladeren, som er magnetisk som en usb-ledning til at slutte til en computer eller et andet stik. At jeg ikke forventede, fordi jeg troede, at opladeren kun ville være en opladerledning til væg. Jeg kan godt lide, at varen er bakket op af 1 års producentgaranti og 60 dages risikofri refusion. Varen er flot i størrelse og match display.

Bøjningen af ​​varen er fremragende og også vandtæt. Det er ikke hårdt på huden og leveres med en meget flot kraftig motor. Det har 10 vibrerende mønstre, og det er en hastighed, der er som om vibratoren er kortslutning, som min kone elsker lol. Alle hastigheder er store, beroligende og afslappende. Jeg vil bestemt anbefale denne vare til enhver kvinde eller par. Min kone og jeg giver denne vare og tjenesten til at modtage den 5 stjerner over hele linjen og vil se på at købe flere varer i fremtiden.

Oprindelsessted Guangdong, Kina
Model nummer TL-FZDB09
Type KVINDELIG VIBRATOR
Mærke navn OEM
Materiale Silikone + ABS
produktnavn Massage vibrator til kvinder klitoris og fisse
Strømforsyning AAA-batteri
Størrelse 23 * 8 * 4 CM
Støj Blæs 50DB
Nettovægt 83g
Pakke Kasseemballage
Farve Lilla, Rose Rød
Vandtæt Krop vandtæt
Nøgleord vibrator sexlegetøj kvinder voksen

  • Tidligere:
  • Næste: