Innovativt produkt IPX7 Vandtæt Vibration Bullet 9 Speed ​​Remote

Kort beskrivelse:


Produktdetaljer

Åh wow opsummerer det bare. Jeg er så glad for, at jeg bestilte denne vare, at den ikke kun kom til mig rettidigt, men det har også krydret soveværelset en lille smule. Det er meget nemt at bruge. Jeg er forbløffet over alle de forskellige vibrationsniveauer, og min mand elsker at bruge det på mig. Det er meget fleksibelt, og jeg elsker virkelig farven, den er meget fast, men ikke bare stiv, så den bevæger sig med min krop, og jeg elsker den følelse.

G-spot er det perfekte navn til det, fordi det DEFINITIVT ramte min lol. Jeg ville ønske, at der var mere som det, jeg ville elske at få mere. Det eneste, der mangler, er at jeg synes, det ville være sejt, hvis det glødede i mørke eller skiftede farver.

Jeg ville ikke bytte mine ind for verdenen. Jeg har endelig fundet et legetøj, både mig og min mand elsker at bruge. Det er også så nemt at rengøre. Jeg tænker, at jeg har brug for at bestille flere legetøj fra dette firma, og sælgeren er fantastisk, det koster ikke og arm og et ben som masser af legetøj, jeg har modtaget tidligere

Varenr. TL-B03 raket
Specifikation Kan tilpasses funktion trådløs fjernbetjening
Materiale ABS og medicinsk silikone
Farve Sort / rød, kan tilpasses
Pakke farveæskeemballage, der kan tilpasses
Batteri Genopladeligt li-batteri 3,7V / 200mAh
Arbejdstid 1,5 timer
Størrelse 73mm (L) * 35mm (W) * 30mm (H)
Vægt 65g
Vandtæt IPX7
Mode 9 Intens vibration
Type Fjernbetjening anal butt plug mænd sexlegetøj
Maks. Støj Mindre end 40 dB
Certificering CE, RoHS, FDA
Betaling T / T, Western Union og Paypal

Hovedfunktion:

1.Anatomisk perfekt og æstetisk smukt i design 2.Raketkuglen er designet til at være kompatibel med ethvert legetøj og tilbehør

3.Kraftfuld motor og et genopladeligt batteri 4.9 kraftige indstillinger kan give buede klitoris- og vaginale klimaks tilbage

5. hurtig opladning i timevis af fornøjelse


  • Tidligere:
  • Næste: